Resor till Asien

Resor Asien - Reseguide

Asien är en spännande kontinent som har mängder av spännande resmål, från arabvärlden i väst till Japan och Kina och öst. För den som uppleva turistparadis kan man besöka Thailand eller varför inte åka till lyxiga Dubai. Att resa till Asien är en upplevelse utöver det vanliga och det är svårt att välja bland destinationerna. Indien har allt mer blivit en favorit för många som vill uppleva något nytt och mystik. Kambodja med sina vackra historiska tempel. Att resa till att land som Kina är ett helt projekt i sig och knappast något man hinner uppleva på en vecka. Kina erbjuder så mycket att se som landet är stort. Att få gå på Kinesiska muren är något vi varmt rekommenderar även om man handlat på kinoshopping.

Äventyrslust

I Asien ligger kanske inte helt obekant för de allra flesta även världens högsta berg, Mount Everest. Att nå den högsta punkten är en stor utmaning och inte något man gör utan att vara väl förberedd. Med sina 8848 meter ser  man ut över världens tak om man tar sig upp. I Asien finns även fler toppar att bestiga i Himalaya om man är äventyrslysten.

Resor till Asien varierar stort i pris beroende på vart man vill åka. De populära charterresorna till Thailand som många svenska vallfärdas till under vårt kalla vinterhalvår kan bokas för omkring 7.000 kr.

Läs även vår blogg för att hitta fler spännande resmål i Asien.