Om du tycker att detta är kul, läs mina andra bloggar också

[AdSense-A]

Jag har flera tips på bloggar för er som är intresserade av resor och äventyr. Alltså ni kan ju hitta hur många bloggar som helst på nätet som behandlar dessa ämnen, resor och allt vad det innebär, men i mitt tycke så har jag de bästa här! Ja, det kanske låter lite självsäkert och för vissa kanske desparat när jag säger det men det finns bara ett sätt se om jag har rätt eller ej! Besök dessa bloggar som nämns här nedan och säg vad ni tycker. Mitt första förslag är en blogg vid namn Vilda djur i Afrika som även jag själv finner den helt fantastisk! 😀 Den andra heter Resenjutarn och är ett måste för folk som älskar resor. Till sist vill jag presentera er för en blogg som har funnits i evigheter och detta med all rätt! Den heter Reiseliv  och är på norsk. Så jag har bara en sak att tillägga: Ha det! 😉