Bryggen

Clarion Hotel Bryggen är ett personligt hotell, vi vill att du ska få en så bra vistelse som möjligt och gör allt vi kan för att hjälpa dig, vare sig det gäller en restaurangbokning eller tips på traktens sevärdheter och aktiviteter.

Inga hotell är komplett utan en gastronomisk upplevelse. Hotellets restaurang serverar Astro spännande och god mat i olika prisklasser. Vill du uppleva det spännande nattlivet i Tromsö, kan du börja kvällen med en drink i vår lobbybar Aquarius.
Om du vill ha en avkopplande upplevelse erbjuder vår relaxavdelning bastu och utomhus jacuzzi med fantastisk utsikt över Tromsö. Njut den  avkopplande atmosfären och utsikten över Tromsös storslagna natur.

Hotellet har totalt fem moderna konferensrum i olika storlekar och vår största möteslokal kan ta emot 150 personer. För större fester och event kan vi erbjuda hotellets auditorium. Fråga vår engagerade personal så hjälper vi dig att arrangera ett oförglömligt event.

Som ett hotell med miljöprofil, har vi avtal med ett lokalt gym som tillåter gratis träning för alla våra gäster och utlåning av cyklar. Till frukost erbjuder vi frukostbuffé med ekologiska och hälsosamma ingredienser.